Adcombi en Marqeting lanceren multi-advertising

“Technologieontwikkelaar Adcombi en digital advertising agency Marqeting lanceren vandaag Multi-Advertising: de eerste marketingtool waarmee landelijke online reclamecampagnes custom-made kunnen worden ingericht op lokaal niveau.
Adverteerders met meerdere vestigingen in het land rollen met Multi-Advertising een centraal ingerichte online campagne uit. Voor elke individuele vestiging (bijvoorbeeld een franchisenemer of dealer) kan daar vervolgens een lokale campagne aan worden toegevoegd, met kortingsacties, speciale aanbiedingen of de lancering van een specifiek product. Resultaten van zowel de landelijke als de lokale campagnes zijn real-time inzichtelijk, waardoor lokale adverteerders direct hun campagne kunnen optimaliseren.”

Lees het gehele artikel hier:
http://www.marketingtribune.nl/bureaus/nieuws/2015/10/adcombi-en-marqeting-lanceren-multi-advertising/index.xml