Nieuwe online marketingtool maakt lokale invulling landelijke campagnes realtime mogelijk

“Technologieontwikkelaar Adcombi en digital advertising agency Marqeting lanceren naar eigen zeggen de eerste marketingtool waarmee landelijke online reclamecampagnes op maat kunnen worden ingericht op lokaal niveau.

Adverteerders met meerdere vestigingen in het land rollen met Multi-Advertising een centraal ingerichte online campagne uit. Voor elke individuele vestiging – bijvoorbeeld een franchisenemer of dealer – kan daar vervolgens een lokale campagne aan worden toegevoegd, bijvoorbeeld naar aanleiding van kortingsacties, speciale aanbiedingen of de lancering van een specifiek product.”

lees het gehele artikel hier:
http://www.emerce.nl/nieuws/nieuwe-online-marketingtool-maakt-lokale-invulling-landelijke-campagnes-realtime-mogelijk