Droomjob van Marqeting oprichter Gerrit Reinders in Telegraaf

Dit weekend verscheen een leuk artikel over Marqeting oprichter Gerrit Reinders in de Telegraaf. In de rubriek ‘Droomjob’ vertelde Gerrit hoe hij tot het oprichten van Marqeting is gekomen.

Telegraaf – 12-12-2015

„Mijn vader had een eigen bedrijf en reisde de hele wereld over. Als jochie vond ik het heel spannend als hij ’s avonds laat terugkwam van Schiphol, als hij weer eens in Azië was geweest om zaken te doen. Ik droomde ervan om later net als hij de internationale handel in te gaan.”

„Na de havo heb ik, tot verdriet van mijn ouders, nooit mijn hbo-opleiding voltooid. Ik was destijds te druk met sporten en uitgaan. Omdat ik van jongs af aan wist dat ik talent had voor sales, ben ik bij De Telefoongids gaan werken, in een pure sales-job. Daar heb ik maandenlang keiharde verkooptrainingen gevolgd. Dat was voor mij de beste opleiding.”

„Ik heb er ontslag genomen om met vrienden in een Kever van Amsterdam naar Kaapstad te rijden. Die ervaring gaf mij de doorslag om uiteindelijk voor mezelf te beginnen. Met vier jeugdvrienden ben ik Marqeting gestart, dat inmiddels is uitgegroeid tot een groep van bedrijven, waaronder ook OSRE. Nu we ook stappen naar het buitenland nemen, kun je wel zeggen dat ik echt mijn droom aan het leven ben.”