Marqeting in Emerce100

Marqeting beoordeeld als een van de beste trading desks in Emerce100

Vandaag verschijnt de twaalfde editie van Emerce100, een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce. Hierin is gepubliceerd hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar beoordelen. Marqeting is beoordeeld als een van de beste in de categorie ‘tradingdesks’.

Onderzoek
De doelgroep van het onderzoek bestaat uit lezers van Emerce die gebruikmaken van e-business. In totaal zijn 560 bedrijven in het online onderzoek meegenomen om beoordeeld te worden, verdeeld over 44 categorieën. De deelnemers beoordeelden op vier criteria de aanbieders.

Deze criteria bestonden uit: kennis/know-how, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit.