Voor mediabureaus

Met multi-advertising bieden we dé oplossing voor merken met meerdere filialen. We maken het mogelijk om vanuit centrale regie voor alle filialen te adverteren met op maat gemaakte campagnes. Dit kan met Social Media en Online Display. Hiermee zijn we onderscheidend in de markt.

Maar we hebben meer kennis en technologie in huis om de online strategie van je klant compleet te maken.

White label oplossing

Je wilt jouw klanten de beste technologie en expertise bieden. Maar je kunt niet alles zelf in huis hebben. Daarom bieden wij mediabureaus onze technologie en diensten white label aan. Zo geef jij geheel in eigen stijl je klanten de service die ze nodig hebben.

White label

Inzichtelijk dashboard

Ons transparante dashboard geeft 24/7 inzicht in de statistieken van je campagnes. Ook ontvang je periodieke rapportages om direct met de klant te kunnen bespreken. Het dashboard en de rapportages kunnen geheel in eigen huisstijl worden opgebouwd.

Dashboard

Dynamic advertising

Relevante en persoonlijke advertenties met dynamic advertising. Hoe relevanter de advertentie, hoe succesvoller de campagnes. Met dynamic advertising personaliseer je advertenties voor elke bezoeker en beleven zij de advertentie als op maat gemaakt. De inhoud van de banner wordt realtime ingevuld op basis van talloze parameters. Zoals actuele aanbiedingen, het dichtstbijzijnde filiaal, het weer en de actuele tijd.

Dynamic advertising

Retargeting

Met retargeting maak je van verloren bezoekers nieuwe klanten. Met dynamische retargeting bereik je consumenten die eerder jouw website hebben bezocht met gepersonaliseerde banners. Zo blijf je top-of-mind en realiseer je meer conversies.

Bij Marqeting bouwen we uitgebreide profielen op van de bezoekers van uw website. Wij brengen niet alleen de laatst bekeken producten in kaart, maar ook voorkeuren, favorieten en interesses. Met deze profielen bouwen wij real-time advertenties op, die volledig aansluiten op de wensen van de bezoeker. Dus maximale personalisatie met maximaal resultaat!

Retargeting

Video advertising

Vertel meer met video advertising. Video advertising heeft de mogelijkheden van televisie met de voordelen van online. Je bereikt een breed publiek met een video commercial op premium websites. Dat kan met verschillende soorten advertenties, zoals pre-roll, in-banner of in-page advertenties.

Video advertising

Mobile advertising

Smartphones en tablets kunnen niet ontbreken in je online advertising strategie. Marqeting helpt je om effectief met maximaal resultaat je doelgroep te bereiken via mobile advertising. Zo kunnen we gericht advertenties tonen aan consumenten op specifieke locaties of rondom een filiaal.

Mobile advertising

Digital radio

Digital Radio Advertising is ideaal voor branding en het versterken van offline radioreclame. Vooral als je jongeren wilt bereiken. Je geluidsfragment draait op de digitale radiokanalen van bekende zenders, zoals Radio538, Q-music, SkyRadio en Spotify.

 

Zeker in combinatie met display advertising is digital radio een uitstekend kanaal om je naamsbekendheid te verhogen. Marqeting slaat de luisteraars van jouw advertentie op in een retargeting poule en kan hen via een ander kanaal opnieuw benaderen.

Digital radio

Digital out of home

Digital Out Of Home (DOOH) combineert de voordelen van outdoor met de voordelen van online. Je merk is zichtbaar op abri’s en digitale schermen op openbare locaties als metrostations, scholen en verenigingen. Gekoppeld aan de mogelijkheden van programmatic advertising kun je deze tonen op specifieke tijden en locaties.

 

Digitale outdoor schermen worden twee keer zoveel bekeken als geprinte buitenreclame en houdt 60% langer de aandacht vast. Voor extra groot bereik, is het eenvoudig in te zetten naast een online display campagne.

Digital out of home

Meer weten?

Meer weten over onze advertising mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Transformatorweg 102
1014 AK Amsterdam

Tel: 020 – 688 04 33
E-mail: info@marqeting.nl

schaduw 1